Wonam verhuist 30/10/23 naar Zandkasteel

Time for change! Wonam verhuist op maandag 30 oktober naar Zandkasteel Amsterdam aan het Bijlmerplein in Amsterdam Zuidoost. Na 7,5 jaar met veel plezier te hebben gewerkt in ons kantoor aan het Koningin Wilhelminaplein, op de begane grond van onze eerste eigen ontwikkelde projecten King en Queen, is het tijd voor een nieuwe stap.

We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan de herontwikkeling van Zandkasteel, het voormalige ING-hoofdkantoor en eerste monument van Zuidoost. Het gebouw is getransformeerd van een monofunctioneel kantoor naar een levendig mixed-use gebouw om te wonen, werken en ontmoeten. We zijn erg trots op het resultaat en willen graag zelf onderdeel uitmaken van de Zandkasteel-community. We kijken daarom ontzettend uit naar een nieuw kantoor in dit iconische gebouw.

Door de verhuizing komt ons mooie kantoor aan het Koningin Wilhelminaplein beschikbaar. Het kantoor is 500 m2 groot. Het is turnkey en indien gewenst gemeubileerd beschikbaar. Interesse? Neem contact op met team van Colliers.