Betaalbaarheid

Onze focus ligt op betaalbare woningen, van sociale huur en middenhuur tot het vrije markt huursegment. Wij streven ernaar zoveel mogelijk twee- of driekamerappartementen van 50-90 m2 te realiseren die zijn voorzien van alle comfort.

Duurzaamheid

Lage energiekosten houden woningen betaalbaar. Energieneutraal en energie-zelfvoorziening hebben dan ook onze volledige aandacht. Daarnaast beschikken wij over veel ervaring met innovatieve oplossingen. Zoals Individuele en collectieve warmtepompen en de plaatsing van zonnepanelen op daken van derden of aan de gevel.

Maatschappelijke meerwaarde

Een plek creëren waar mensen zich thuis voelen en met plezier wonen, waar dromen en ambities ontstaan. Dat is ons streven. In onze plannen krijgen bewoners alle ruimte, hoe ze hun dagelijks leven ook invullen. Tijdens het ontwikkelen van deze plannen besteden wij dan ook veel aandacht aan de specifieke elementen die zorgen voor sociale ontmoetingen in een gezonde en verbonden woonomgeving. Onze projecten staan altijd voor samenhang, zowel sociaal als architectonisch.

“Gemengd gebruik
heeft toegevoegde
waarde in een
hoogstedelijk gebied,
daar zijn wij
van overtuigd”

Melanie Egberts, directeur ontwikkeling - Wonam Expertise