Start verhuur 47 unieke kantoren Zandkasteel

Werken in één van de meest iconische gebouwen van Amsterdam? De verhuur van de kantoren in Zandkasteel in Amsterdam Zuidoost is gestart. Met meer dan 45 unieke kantoren in alle vormen, maten en mogelijkheden is er altijd een werkplek die naadloos aansluit. De bijzondere architectuur en complete invulling van Zandkasteel bieden een inspirerende en stimulerende werkomgeving.

Comfortabel en zorgeloos ondernemen
Alle kantoren liggen aan een levendige interne straat, dé plek voor ontmoeting, inspiratie en samenwerking. Hier vind je coworking plekken, horeca en toegang tot de groene binnentuinen. Ook zijn er diverse centrale ontmoetingspleinen. Via de interne portal boek je snel en eenvoudig meeting rooms, catering of andere services. Het gebouw is 24/7 toegankelijk en beveiligd.

Zandkasteel: live. work. meet. enjoy.
Zandkasteel is meer dan alleen een plek om te werken. Ook komen er 263 woningen, horeca en verschillende ontmoetingsplekken in het gebouw. Er is veel te beleven en te organiseren. Een filmvertoning in de filmzaal, een jazzsessie op het theaterplein, yoga tussen de beelden kunst in de binnentuinen of een event op het dak met prachtig uitzicht over Amsterdam… slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. We gaan samen met de ondernemers, bewoners en omwonenden werken aan een goed gevulde evenementenkalender. Samen brengen we Zandkasteel tot leven.

In Zandkasteel is je kantoorbeleving geen dag hetzelfde! Ook vanaf voorjaar 2023 werken in Zandkasteel? www.zandkasteelamsterdam.nl