Verhuur 131 huurwoningen Silva in Haarlem van start

20200215 AERIAL UPDATE-DEF

Comfortabel en energiezuinig wonen op een superlocatie in Haarlem? De verhuur van de appartementen van nieuwbouwproject Silva is gestart. Er zijn 131 huurappartementen van 50 m2 tot 115 m2, te huur vanaf € 834,- per maand. Geïnteresseerden kunnen zich tot woensdag 12 april inschrijven. De toewijzing van de woningen wordt vrijdag 14 april bekend gemaakt. De woningen worden aankomende zomer opgeleverd.

Modern en duurzaam
Geïnteresseerden hebben de keuze uit 2-, 3-, 4-kamerappartementen en maisonnettes. De woningen zijn van alle gemakken voorzien; ze worden opgeleverd met moderne keuken, complete badkamer en wandafwerking. Het gebouw is gasloos en beschikt over zonnepanelen, waardoor alle woningen minimaal een energielabel A+ hebben. De ruimte rond het gebouw wordt groen ingericht. Bewoners kunnen hun fietsen en auto’s parkeren in de gemeenschappelijke fietsenstalling en ondergrondse parkeergarage.

Nieuwe woning in nieuwe buurt
Silva is centraal gelegen in Schalkwijk, op enkele minuten loopafstand van winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem. Het centrum van Schalkwijk ondergaat momenteel een enorme transformatie. Het winkelcentrum uit de jaren ‘70 wordt grondig verbouwd tot een modern en aantrekkelijk stadsdeelcentrum met een nieuwe bioscoop, gevarieerd winkelaanbod en gezellige restaurantjes. Ook worden er veel nieuwe woningen in de buurt gebouwd.

Meer weten over wonen in Silva? https://hureninsilva.nl