Terug

King – Amsterdam

Medio 2015 heeft Wonam woongebouw King gelegen in het Oranjekwartier tegenover het World Fashion Center in Amsterdam Nieuw-West opgeleverd. In totaal 128 2- en 3-kamerappartementen van 60m2 en 80m2 met een huurprijs van €700,- tot €1.050,- per maand. Moderne stadsappartementen, een eigen balkon, volledige keuken met alle apparatuur en een ruime badkamer. Alle woningen beschikken over een directe wifi-verbinding en een veilige fiets- en scooterberging. De locatie is goed bereikbaar: bewoners gaan fietsend naar de stad of lopend naar OV-station Lelylaan. Wonam houdt zelf kantoor op de begane grond in gebouw King.

King
Locatie: Koningin Wilhelminaplein, Amsterdam Nieuw-West
Programma: 128 woningen (60m2- 80m2)
Architect: Dam&Partners
Opgeleverd: 2015

Nieuws

 • Veel vraag naar nieuwe, kleine huurwoning in Amsterdam

  11 november 2014 – Vandaag heeft Wonam, een jaar na de start bouw, het hoogste punt bereikt van de woongebouwen King en Queen in het Oranjekwartier in Amsterdam.

  Meer info
 • Wonam projecten in VGM

  Oktober 2014 – “Plug-and-playappartementen voor jong professionals”. Vastgoedmarkt schrijft over de projecten van Wonam.

  Meer info
 • Interview NUL20

  Maart 2014 – “Wij bouwen huurwoningen voor young professionals”. Carolyn van Duijvendijk en Robert Kohsiek, oprichters en directie van Wonam, beantwoorden zes vragen van NUL20 in onderstaand interview.

  Meer info