Terug

KARSP! – Amsterdam

In Amsterdam Zuidoost, in de nieuwe stadswijk Hondsrugpark, heeft Wonam twee woontorens met in totaal 274 huurappartementen gerealiseerd.

Het complex telt 28 sociale huurwoningen, 164 middenhuurwoningen en 82 vrije sector huurwoningen. Met twee torens van 50 en 70 meter hebben bewoners een spectaculair uitzicht over de stad. Op de begane grond zijn twee commerciële ruimtes. Tenminste 25% van alle nieuwe bewoners komt uit Zuidoost en heeft gebruik gemaakt van de voorrangsregeling.

De woningen hebben het energielabel A tot A ++. In de parkeergarage van het complex staan twee elektrische deelauto’s, die te reserveren zijn via een speciale app.

Karsp!
Locatie: Karspeldreef, Amsterdam Zuidoost
Programma: 274 woningen (55-80m2), commerciële plint
Architect: OZ Architects
Start bouw: 2019
Opgeleverd: 2022

 

karsp_logo

Nieuws

  • Feestelijke opening ‘LIV de KARSP’

    Wethouder Reinier van Dantzig opende samen met de eerste bewoner Sarah het gloednieuwe complex LIV De KARSP bij station Bullewijk van institutioneel belegger in Europees vastgoed Orange Capital Partners, gerealiseerd door woningbouworganisatie Wonam. De bewoners kregen een warm welkom geheel in stijl van Amsterdam-Zuidoost met muziek, kunst en eten en drinken.

    ‘LIV de KARSP’ heeft voornamelijk middeldure huurwoningen. Bewoners uit Zuidoost kregen voorrang: 25% van de nieuwe bewoners komt uit Zuidoost.

    Meer info