Terug

BLOEI 030 – UTRECHT

Wonam realiseert samen met Stichting Mitros en Heijmans circa 250 huurwoningen in Leidsche Rijn Centrum. Het project omvat twee gebouwen met sociale huurwoningen, middenhuurwoningen en beschermd wonen woningen (Leger des Heils). Op de begane grond komen voorzieningen voor zowel de huurders als bewoners in Leidsche Rijn en bezoekers. Ook wordt een parkeergarage gerealiseerd ten behoeve van de bewoners. De boyw start naar verwachting het 1e kwartaal van 2023.

De locatie is via een tender van de gemeente Utrecht verkregen en ligt naast het rode bioscoop gebouw. Leidsche Rijn Centrum is goed bereikbaar per OV, auto en fiets. De komende jaren wordt dit deel van Leidsche Rijn Centrum verder ontwikkeld.

BLOEI030
Locatie: Leidsche Rijn Centrum, Utrecht
Programma: circa 250 woningen (50–80 m2)
Architecten: Geurst & Schulze Architecten, Bureau VanEig, Monadnock en Flux Landscape Architecture
Start bouw: verwachting Q1 2023

Afbeelding1

Nieuws

  • Mitros, Wonam en Heijmans winnen tender Leidsche Rijn met bijzonder woonconcept: BLOEI 030

    Utrecht, 30 juni 2021 – Mitros, Wonam en Heijmans hebben met een uniek concept voor gemengd wonen, BLOEI 030, de prijsvraag van de Gemeente Utrecht gewonnen voor de bouw van circa 250 woningen. Samen met de architecten Geurst & Schulze Architecten, BureauVanEig, Monadnock en Flux Landscape Architecture is gewerkt aan een optimaal ontwerp in de stijl van Leidsche Rijn. In het toekomstige complex, aan het Berlijnplein in Utrecht, worden midden huurwoningen en sociale huurwoningen gecombineerd en staat sociale ontmoeting centraal.

    Meer info