Projecten

Wonam heeft sinds de oprichting (2011) bijna 1.500 woningen opgeleverd, 1.500 woningen in aanbouw en 2.000 in ontwikkeling (in verschillende fasen). Woningen waaraan een sterke behoefte is en die betaalbaar zijn voor een specifieke doelgroep:  young professionals, jonge gezinnen en ouderen. Voor ontwikkelen van onze woonprojecten richten wij ons nadrukkelijk op wijken buiten het centrum. Daarnaast kiezen wij voor locaties bij OV-stations (trein, tram of metro). Mede door onze projecten kunnen deze locaties uitgroeien naar places to be.

 • Zandkasteel – Amsterdam

  Wonen, werken en ontmoeten in één van de meest iconische gebouwen van Amsterdam. Het voormalig ING-hoofdkantoor wordt momenteel herontwikkeld. Opening voorjaar 2023.

  Meer info
 • The Ensemble – Amsterdam

  The Ensemble in Amsterdam Zuidoost is een mixed-use project met 592 huurwoningen, waarvan 415 in het middeldure segment. Naast woningen komt er circa 20.000 m2 ruimte voor kantoren en sociaal maatschappelijke en commerciële voorzieningen.

  Meer info
 • Willem – Utrecht

  Het voormalige kantoor van Stichting De Forensische Zorgspecialisten, aan de Willem Dreeslaan 55 in Utrecht, maakt plaats voor een woongebouw met circa 62 appartementen.

  Meer info
 • KARSP! – Amsterdam

  In Amsterdam Zuidoost, in de nieuwe stadswijk Hondsrugpark, heeft Wonam twee woontorens met in totaal 274 huurappartementen gerealiseerd. Tenminste 25% van alle nieuwe bewoners komt uit Zuidoost en heeft gebruik gemaakt van een voorrangsregeling.

  Meer info
 • Luno – Houten

  In Molenzoom in Houten, op loopafstand van het NS-station en het centrum van Houten, gaat Wonam een nieuw woongebouw met circa 109 huurappartementen realiseren.

  Meer info
 • SILVA – HAARLEM

  In Schalkwijk-Midden in Haarlem realiseren we 131 huurwoningen, zoals maisonnettes, 2- en 3-kamerwoningen. Oplevering in zomer 2023.

  Meer info
 • Poort van Toorop – Amsterdam

  In Amsterdam-West heeft Wonam 176 huurwoningen gerealiseerd, gesitueerd rondom een uniek binnenplein. Gelegen op de hoek van de Jan Tooropstraat en de Jan van Galenstraat. Oplevering eind 2017.

  Meer info
 • Sandebak – Amsterdam

  Naast woongebouw Poort van Toorop heeft Wonam het gebouw Sandebak ontwikkeld met 106 appartementen, allen tweekamer woningen. Onder het gebouw zijn ook 28 parkeerplaatsen gerealiseerd. Het gebouw is in mei 2018 opgeleverd.

  Meer info