Projecten

Wonam realiseert de komende jaren 2.500 huurwoningen in o.a. het middensegment. Woningen waaraan een sterke behoefte is en die betaalbaar zijn voor een specifieke doelgroep:  young professionals, jonge gezinnen en ouderen. Voor ontwikkelen van onze woonprojecten richten wij ons nadrukkelijk op wijken buiten het centrum. Daarnaast kiezen wij voor locaties bij OV-stations (trein, tram of metro). Mede door onze projecten kunnen deze locaties uitgroeien naar places to be en places to come.

 • Zandkasteel Amsterdam

  Wonen, werken en ontmoeten in een monument in de Amsterdamse Poort. Het Zandkasteel wordt verbouwd van een kantoorgebouw naar een mixed use gebouw met woningen. […]

  Meer info
 • The Ensemble

  The Ensemble is een mixed-use project met 592 huurwoningen, ca. 19.000 m2 BVO kantoor, sociaal maatschappelijke en commerciële voorzieningen in Amsterdam Zuidoost. Het project omvat […]

  Meer info
 • Willem

  Wonam heeft van Stichting De Forensische Zorgspecialisten het gebouw gelegen aan de Willem Dreeslaan 55 in Utrecht gekocht met als doel te transformeren tot circa 62 appartementen.

  Meer info
 • KARSP!

  In Amsterdam Zuidoost heeft Wonam een kantoorgebouw aangekocht aan de Karspeldreef. Het gebouw is gesloopt en de bouw is in 2019 gestart. Er worden twee […]

  Meer info
 • Luno Houten

  In Houten heeft Wonam twee kantoorgebouwen aangekocht met het doel er een nieuw woongebouw met circa 109 huurappartementen te realiseren.

  Meer info
 • SILVA HAARLEM

  In 2020 start de bouw van 131 huurwoningen in het nieuwe ontwikkelingsgebied Schalkwijk-midden.

  Meer info
 • Poort van Toorop

  In Amsterdam-West heeft Wonam 176 nieuwe huurwoningen gerealiseerd. Gelegen op de hoek van de Jan Tooropstraat en de Jan van Galenstraat en gesitueerd rondom een uniek binnenplein. Oplevering eind 2017.

  Meer info
 • Sandebak

  Naast woongebouw Poort van Toorop heeft Wonam het gebouw Sandebak ontwikkeld met 106 appartementen, allen tweekamer woningen. Onder het gebouw zijn ook 28 parkeerplaatsen gerealiseerd. Het gebouw is in mei 2018 opgeleverd.

  Meer info