Projecten

Wonam realiseert de komende jaren 2.500 huurwoningen in o.a. het middensegment. Woningen waaraan een sterke behoefte is en die betaalbaar zijn voor een specifieke doelgroep:  young professionals, jonge gezinnen en ouderen. Voor ontwikkelen van onze woonprojecten richten wij ons nadrukkelijk op wijken buiten het centrum. Daarnaast kiezen wij voor locaties bij OV-stations (trein, tram of metro). Mede door onze projecten kunnen deze locaties uitgroeien naar places to be en places to come.

 • Zandkasteel Amsterdam

  Wonen, werken en ontmoeten in een monument in de Amsterdamse Poort. Zandkasteel wordt verbouwd van een kantoorgebouw naar een mixed use gebouw met woningen. In […]

  Meer info
 • The Ensemble

  The Ensemble in Amsterdam Zuidoost is een mixed-use project met 592 huurwoningen, waarvan 415 in het middeldure segment. Naast woningen komt er circa 20.000 m2 ruimte voor kantoren en sociaal maatschappelijke en commerciële voorzieningen.

  Meer info
 • Willem

  Wonam heeft van Stichting De Forensische Zorgspecialisten het gebouw gelegen aan de Willem Dreeslaan 55 in Utrecht gekocht met als doel te transformeren tot circa 62 appartementen.

  Meer info
 • KARSP!

  In Amsterdam Zuidoost, in de nieuwe stadswijk Hondsrugpark, heeft Wonam twee woontorens met in totaal 274 huurappartementen gerealiseerd. Tenminste 25% van alle nieuwe bewoners komt uit Zuidoost en heeft gebruik gemaakt van een voorrangsregeling.

  Meer info
 • Luno Houten

  In Molenzoom in Houten, op loopafstand van het NS-station en het centrum van Houten, gaat Wonam een nieuw woongebouw met circa 109 huurappartementen realiseren.

  Meer info
 • SILVA HAARLEM

  In Schalkwijk-Midden in Haarlem realiseren we 131 huurwoningen, zoals maisonnettes, 2- en 3-kamerwoningen.

  Meer info
 • Poort van Toorop

  In Amsterdam-West heeft Wonam 176 nieuwe huurwoningen gerealiseerd. Gelegen op de hoek van de Jan Tooropstraat en de Jan van Galenstraat en gesitueerd rondom een uniek binnenplein. Oplevering eind 2017.

  Meer info
 • Sandebak

  Naast woongebouw Poort van Toorop heeft Wonam het gebouw Sandebak ontwikkeld met 106 appartementen, allen tweekamer woningen. Onder het gebouw zijn ook 28 parkeerplaatsen gerealiseerd. Het gebouw is in mei 2018 opgeleverd.

  Meer info