Projecten

Wonam heeft sinds de oprichting (2011) bijna 1.500 woningen opgeleverd, 1.500 woningen in aanbouw en 2.000 in ontwikkeling (in verschillende fasen). Woningen waaraan een sterke behoefte is en die betaalbaar zijn voor een specifieke doelgroep:  young professionals, jonge gezinnen en ouderen. Voor ontwikkelen van onze woonprojecten richten wij ons nadrukkelijk op wijken buiten het centrum. Daarnaast kiezen wij voor locaties bij OV-stations (trein, tram of metro). Mede door onze projecten kunnen deze locaties uitgroeien naar places to be.

  • Barrio Lobi – Amsterdam

    ‘Barrio Lobi’ staat voor ‘hou van je buurt’. Vanuit die gedachte ontwikkelt Wonam, samen met een ambitieus ontwerpteam, een plan voor de 3 kavels in de E-buurt in Amsterdam Zuidoost. Een plan met een duidelijke missie: niet alleen het maken van een architectonisch statement, maar vooral het creëren van een duurzame, inclusieve en stimulerende leefomgeving. Een ‘barrio lobi’.

    Meer info
  • Mookly – Amsterdam

    Wonen in een groene, duurzame en avontuurlijke omgeving, geïnspireerd op de kracht van de natuur. Dat is Mookly! Aan het Bella Vistapark in het Amstelkwartier, Amsterdam Oost, gaan we 244 middenhuurwoningen en 35 koopwoningen realiseren, speciaal voor starters en gezinnen.

    Meer info