Terug

Queen – Amsterdam

Begin 2015 heeft Wonam haar eerste woongebouw opgeleverd, Queen. Dit gebouw is onderdeel van het Oranjekwartier tegenover het World Fashion Center in Amsterdam Nieuw-West. In totaal 70 twee- en driekamerappartementen van 70m2 en 90m2 met een huurprijs van €850 tot €1.100,- per maand. Ruime stadsappartementen met een eigentijdse afwerking, een eigen balkon, moderne keuken met alle apparatuur en een ruime badkamer met dubbele wastafels. Alle woningen beschikken over een directe toegang tot naastgelegen parkeergarage en een veilige fiets- en scooterberging. De locatie is goed bereikbaar: bewoners gaan fietsend naar de stad of lopend naar OV-station Lelylaan.

Queen
Locatie: Koningin Wilhelminaplein, Amsterdam Nieuw-West
Programma: 70 woningen (70m2- 90m2)
Architect: Dam&Partners
Opgeleverd: 2015

Nieuws

 • Veel vraag naar nieuwe, kleine huurwoning in Amsterdam

  11 november 2014 – Vandaag heeft Wonam, een jaar na de start bouw, het hoogste punt bereikt van de woongebouwen King en Queen in het Oranjekwartier in Amsterdam.

  Meer info
 • Wonam projecten in VGM

  Oktober 2014 – “Plug-and-playappartementen voor jong professionals”. Vastgoedmarkt schrijft over de projecten van Wonam.

  Meer info
 • Interview NUL20

  Maart 2014 – “Wij bouwen huurwoningen voor young professionals”. Carolyn van Duijvendijk en Robert Kohsiek, oprichters en directie van Wonam, beantwoorden zes vragen van NUL20 in onderstaand interview.

  Meer info