Maatwerkoplossing bij huurbetalingsachterstand.

Amsterdam, 26 maart 2020 – De corona crisis heeft impact op ons allemaal. De maatregelen van de Rijksoverheid zijn onvermijdelijk om verdere verspreiding te voorkomen. Deze maatregelen kunnen ook impact hebben die leiden tot huurbetalingsproblemen. Wij bieden, in het bijzonder zelfstandige ondernemers, ZZP’ers en flexwerkers een maatwerkoplossing.

Ondersteuning
Half maart heeft het kabinet maatregelen genomen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Er zijn huurders die hierdoor te maken krijgen met een sterke inkomstenterugval. De overheid heeft hiertoe financiële regelingen in het leven geroepen. De toegang tot het verkrijgen van bijstand wordt eenvoudiger voor ondernemers, ZZP’er en flexwerkers.
Bij acute financiële problemen bieden wij een passende maatwerkoplossing!

Huurbetaling
Als iemand in acute betalingsproblemen komt zoeken wij samen naar een maatwerkoplossing.

Incassokosten
Huurders die een achterstand oplopen vanwege de corona cirsis betalen geen incassokosten, zolang de achterstallige betalingen bij ons in behandeling zijn.

Huisuitzetting
Huurders die vanwege de maatregelen van het kabinet in acute betalingsproblemen komen hoeven niet te vrezen voor huisuitzetting.

Vragen
Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons via finance@wonam.nl.

Meer informatie
Op de website van de overheid vindt u informatie over ondersteuning van ondernemers, ZZP’ers en flexwerkers:
– https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/17/coronavirus-kabinet-neemt-pakket-nieuwe-maatregelen-voor-banen-en-economie

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/zelfstandigen-zonder-personeel-zzp/extra-tijdelijke-ondersteuning-voor-zzp-ers

Terug Volgend