Wonam huisvest 124 jong werkenden in Leidsche Rijn

16 oktober 2018, Utrecht – In Het Zand, Leidsche Rijn Utrecht bij station Terwijde, heeft Van Wijnen in samenwerking met woningbouworganisatie Wonam 98 huurwoningen opgeleverd. Het wooncomplex, genaamd Toon Utrecht, is op 15 oktober overgedragen aan de 124 nieuwe bewoners. Het grootste deel van de bewoners is tussen de 21 en 35 jaar oud.

Met woningbouwproject Toon heeft Wonam haar 8e project opgeleverd, waarmee de woningbouworganisatie zich sinds 2011 specifiek richt op de groeiende vraag naar (vrije sector) huurwoningen in Utrecht en Amsterdam. Alle 98 woningen waren vóór oplevering al verhuurd.

Twee en drie kamer appartementen bij NS Station Utrecht Terwijde
Met Toon zijn er in Leidsche Rijn, direct naast Station Terwijde en het winkelcentrum Terwijde, 98 nieuwe huurwoningen in het middensegment met huurprijzen vanaf €750 gerealiseerd. De twee en drie kamer appartementen van 60 m2 tot 80 m2 hebben ieder een eigen buitenruimte en zijn voorzien van een volledige keuken en luxe badkamer.

Bijzonder is de entree van Toon waar een levensgroot fotokunstwerk van 6 bij 8 meter hangt met beelden van Utrecht en de directe omgeving. Het kunstwerk is in opdracht van Wonam gemaakt door ARTvertisements.

Gerard Kohsiek van Wonam ziet in Utrecht veel mogelijkheden een bijdrage te leveren om het aanbod van huurwoningen te vergroten. “Naast woonproject Toon zijn wij samen met twee woningcorporaties recent gestart om een grootschalig woonproject te ontwikkelen bij het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn. Wonam heeft na Amsterdam een tweede kantoor in Utrecht geopend om haar Utrechtse ambities kracht bij te zetten.”

Over Wonam
Wonam ontwikkelt huurwoningen in de regio Amsterdam en regio Utrecht. Wonam heeft reeds 1.900 huurwoningen gerealiseerd en in aanbouw. De ambitie is om de komende jaren nog ruim 2.500 huurwoningen te ontwikkelen met een huurprijs tussen de ca. €750 en ca. €1.100. Door herbestemming en transformatie van vastgoed is Wonam vindingrijk en actief in gebiedsontwikkeling en het realiseren van huurwoningen die nodig zijn in de regio Amsterdam en regio Utrecht. Na realisatie van projecten blijft Wonam nauw betrokken, zo organiseert de woningbouworganisatie zelf het beheer van haar woningen en verhuur (Woontank). Zie ook: http://wonam.nl/ www.woontank.nl

01. Wooncomplex Toon Leidsche Rijn
02. Oplevering appartementen Toon aan bewoners
Terug Volgend