Nieuwbouw Toon Utrecht van start

Nieuwbouw Toon Utrecht van start

20171004_ToonUtrecht_Terwijde

Eerste project Wonam in Utrecht

Amsterdam, 5 oktober 2017 – In Het Zand, Leidsche Rijn Utrecht bij station Terwijde, ontwikkelt en realiseert Van Wijnen in samenwerking met woningbouworganisatie Wonam 98 middensegment huurwoningen. Medio 2017 hebben beide partijen hiervoor een turnkeyovereenkomst gesloten. De bouw van het wooncomplex, genaamd Toon Utrecht, is op 4 oktober feestelijk gestart in bijzijn van de wethouder Wonen en Ruimte, Paulus Jansen. De woningen worden eind 2018 overgedragen aan de nieuwe bewoners.

Twee en drie kamer appartementen bij NS Station Utrecht Terwijde

In Leidsche Rijn direct naast Station Terwijde en het winkelcentrum Terwijde komen met dit project 98 nieuwe huurwoningen in het middensegment met huurprijzen vanaf €750 per maand. De twee en drie kamer appartementen van 60 m2 tot 80 m2 hebben ieder een eigen buitenruimte en zijn voorzien van een volledige keuken en luxe badkamer.

Gerard Kohsiek van Wonam ziet in Utrecht veel mogelijkheden een bijdrage te leveren het aanbod van middensegment huurwoningen te vergroten. Het woonproject Toon is hier een goed voorbeeld van. Wonam opent begin 2018 haar eerste kantoor in Utrecht om haar Utrechtse ambities kracht bij te zetten.

Ook wethouder Paulus Jansen is enthousiast over de komst van Wonam in Utrecht. “Met Toon Utrecht laat Wonam ambitie zien om middenhuurwoningen te bouwen met een goede prijskwaliteitverhouding. Dat sluit goed aan bij onze collegedoelstellingen.”

Terug Volgend