Hoogste punt woonproject Square

Vanaf dit voorjaar wonen 170 young professionals op de Kop Zuidas

Hoogste punt woonproject Square van Wonam op Kop Zuidas

14 januari 2016 – Wonam heeft, binnen een jaar na de start bouw, het hoogste punt bereikt van woongebouw Square op de Kop Zuidas in Amsterdam. Met 100% van de woningen reeds verhuurd is deze mijlpaal extra feestelijk. In Square worden 111 middensegment huurwoningen gerealiseerd, bestaande uit 2- en 3-kamerappartementen met een huurprijs vanaf € 830. De woningen, gelegen nabij NS en metrostation RAI aan de rand van de Rivierenbuurt, worden vanaf het voorjaar 2016 opgeleverd.

Carolyn van Duijvendijk, Directeur Wonam: ‘Afgelopen zomer zijn wij gestart met de verhuur van woongebouw Square. De belangstelling was overweldigend met ruim 500 huuraanvragen. Dit bevestigt nogmaals de vraag naar betaalbare, kwalitatieve huurwoningen in Amsterdam. De bewoners van Square zijn bijna allemaal tussen de 25 en 35 jaar. Dat Amsterdam een echte single stad is, is in Square ook duidelijk zichtbaar met verhuur van de helft van de woningen aan singles.

Het ontwerp van Square is van de hand van Levs Architecten uit Amsterdam. Square is een compact gebouw van vijf tot acht verdiepingen rondom een groen binnenhof. De betrokken aannemer is TBI / Koopmans.

Wonam is een woningbouworganisatie die zich specifiek richt op de ontwikkeling van middensegment (vrije sector) huurwoningen in Amsterdam. Wonam heeft de ambitie om de komende jaren 2.500 betaalbare huurwoningen te ontwikkelen met een huurprijs tussen de € 725 en € 1.100.

Terug Volgend

Kijk voor meer informatie op:
www.square-amsterdam.nl